Mourinho bekräftar – vill värva Gareth Bale i sommar

Mourinho bekräftar - vill värva Gareth Bale i sommar

Gareth Bale på Mourinhos önskelista

Portugisen bekräftar under måndagens presskonferens att han gärna ser Gareth Bale i Manchester United nästa säsong. Dock är han osäker om walesaren är till salu under sommarens transferfönster.

Imorgon spelas finalen UEFA Super Cup där Real Madrid möter Manchester United. De båda klubbarna har det ryktats friskt om under sommarens transferfönster och en spelare som kan komma att lämna den ena klubben för den andra är Gareth Bale. Walesaren som anslöt till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2013 har gjort det bra i Real Madrid men då han drabbats av flera skador kan han vara på väg bort. På måndagskvällen hölls en presskonferens inför morgondagens match som spelas på Filip II Stadion Makedoniens huvudstad Skopje och väl där talade Mourinho öppet om intresset för Bale:

– Om Bale spelar imorgon är det ett bevis på att han ingår i Real Madrids planer den kommande säsongen. Om han inte spelar kommer jag ta upp kampen med andra klubbar som vill värva honom. Skulle en annan spelare komma till Madrid och Bale var tvungen att lämna skulle jag vara en som frågade om hans underskrift, bekräftar Mourinho.

Mourinho bekräftar - vill värva Gareth Bale i sommar

Jose Mourinho har tagit med samtliga spelare till Skopje, inklusive de skadade och avstängda så som Phil Jones och Eric Baily.

Portugisen passade även på att hylla laget han tidigare tränade under tre säsonger.

– Jag ser väldigt mycket fram emot denna match då vi möter de europeiska mästarna. Det är en är att ställas mot Real Madrid med klubbens historia och alla troféer som de vunnit, avslutar han.

Här hittar du speltips och odds på UEFA Super Cup som avgörs på tisdagskvällen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply