PSG vill värva Kylian Mbappé – förbereder bud

PSG vill värva Kylian Mbappé - förbereder bud

Mbappé på Paris Saint-Germains önskelista

Det har under ett längre tag ryktats om att Real Madrid ska ha varit överens med Monaco om en övergång för Kylian Mbappé. En affär har dock inte blivit officiell och nu vill Paris Saint-Germain lägger sig i i kampen om anfallaren.

Att Kylian Mbappé kommer lämna AS Monaco har varit på tapeten under en längre tid. För drygt en vecka sen stod det klart att fransmannen vill lämna Furstendömsklubben men ännu har ingen destination avslöjats. Ingen har kunnat undgå att Real Madrid vill värva 18-åringen men någon affär har inte blivit av. Nu har PSG tagit nya krafttag i kampen om Mbappé och enligt flertalet franska tidningar kommer Paris Saint-Germain göra allt man kan för att värva anfallaren, som världens näst dyraste spelare.

PSG vill värva Kylian Mbappé - förbereder bud

Den franska huvudstadsklubben värvade för endast några dagar sedan Barcelonas superstjärna Neymar för 222 miljoner euro och nu ska man vara beredda att återigen öppna plånboken för en rekordsumma. Enligt L’Équipe ska Paris Saint-Germain vara den klubb som ligger närmst en värvning av Mbappé. Huvudstadsklubben ska nämligen inte ha några problem alls att betala de 180 miljoner euro som krävs för att värva anfallaren från Parisförorten Bondy. I samma veva kommer även Le Parisien med rapporter om att PSGs ägare från Qatar drömmer om ett anfall med Neymar, Edinson Cavani och Mbappé och att en affär kan komma att bli av inom kort.

SE ÄVEN: Åtta saker du kan köpa med Mbappés transfersumma

PSG vill inte bara köpa spelare, man planerar även att sälja flertalet namn för att skapa plats för nya värvningar. Polacken Grzegorz Krychowiak, fransmannen Blaise Matuidi, ivorianen Serge Aurier och argentinaren Ángel di María ska vara några av namnen som PSG ska vara villiga att offra för en värvning av Mbappé.

Monaco kommer dock inte göra en övergång till PSG lätt då man helst inte vill sälja till sina direkta konkurrenter i den franska högstaligan.

 

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply