Arda Turan vill återvända till Atlético Madrid

Arda Turan vill återvända till Atlético Madrid

Arda Turan vill lämna Barcelona – för Atlético

Turken som lämnade Atlético Madrid för spel i FC Barcelona sommaren 2015 har inte lyckats anpassa sig katalanernas spel och vill återvända till sin gamla klubb. I Atlético hade Turan några av sina bästas´ år i karriären, och nu sägs det att han vill återvända dit.

Atlético Madrid kan inte skriva in spelare i truppen. Förra sommaren åkte man på ett registreringsförbud som innebar att man inte kunde registrera nya spelare under den gångna vintern samt sommaren 2017. Trots registreringsförbudet fortsätter den spanska huvudstadsklubben att arbeta med att förstärka laget till årsskiftet.

En spelare som vet hur det är att komma till ett lag med registreringsförbud är Arda Turan, turken lämnade Atlético Madrid sommaren 2015 för spel i Barcelona där han fick gå sex månader utan spel på grund av samma orsak. det blev dock inte riktigt som Arda tänkte sig på Camp Nou och efter två år i nordöstra Spanien sägs mittfältaren nu vilja flytta tillbaka till den rödvita klubben, ett lag han sägs sakna. Turan hade några av sina bästa år i huvudstadsklubben och spenderade fyra säsonger på Estadio Vicente Calderón innan flytten till Barcelona.

Arda Turan vill återvända till Atlético Madrid

Turan har inte ingått i Luis Enriques planer i Barcelona och det är fortfarande oklart om lagets nya tränare Ernesto Valverde kommer räkna med 30-åringen den kommande säsongen. Därför ska Turan nu ha erbjudit sig att återvända till Atlético, antingen under sommaren och endast träna med laget i ett halvår innan han får spela, eller försöka gå på lån under tiden som han inte kan spela i Atlético.

Det är dock inte lika positiva toner från Atlético Madrid. Den rödvita klubben har inga som helst planer på att hämta in turken som inte lämnade klubben på bästa sätt.

Totalt blev det endast 55 matcher i Barcelona för Turan.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arda Turan i Barcelona

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply