bet365

Speltips Real Madrid Manchester United 8/8 – Odds tips Real Madrid Manchester United, UEFA Super Cup 2017!

Speltips Real Madrid Manchester United 8/8 - Odds tips Real Madrid Manchester United, UEFA Super Cup 2017!

Speltips på UEFA Super Cup – Real Madrid Manchester United speltips

Speltips Real Madrid Manchester United odds? Här hittar du speltips på Real Madrid Manchester United odds UEFA Super Cup på Filip II Stadion tisdagen den 8/8! Real Madrid Manchester United är en av de hetaste matcherna i UEFA Super Cup någonsin då laget som vunnit Europa League inte brukar vara av Uniteds storlek. Matchen kommer att bli oerhört hett då det är en final i UEFA Super Cup vi pratar om. Stormötet mellan Madrid och United drar igång på tisdagskvällen med avspark kl. 20:45. Se Real Madrid Manchester United här! =>

Manchester United och Real Madrid kommer att spela på neutral mark, och årets arena är Filip II Stadion i Skopje, Makedonien och de båda topplagen kommer att göra allt för att vara det laget som hamnar med pokalen i deras händer. Se Real Madrid mot Manchester United här =>

Speltips Real Madrid Manchester United

Odds Real Madrid Manchester United tisdag den 8 augusti 2017:

Manchester United – Real Madrid bäst odds

Odds på Real Madrid-vinst (1): 1,95
Odds på Manchester United-vinst (2): 3,55
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,85

Bäst odds United eller Real Madrid (1 2): 1.25
Bäst odds United eller Oavgjort (1 X): 1,30
Bäst odds Real Madrid eller Oavgjort (2 X): 1,90

UEFA Super Cup final odds – titeln

United vinner titeln: 1,45
Real Madrid vinner titeln: 2,75

UEFA Super Cup final odds – mål

Båda lagen gör mål: JA (1,91) NEJ (1,88)

Över 2,5 mål: 2,17
Under 2,5 mål: 1,81

Speltips Real Madrid Manchester United 8:8 - Odds tips Real Madrid Manchester United, UEFA Super Cup 2017!

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Manchester United som Real Madrid har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Real Madrid (1,95) och Manchester United (3,85) visar att spelbolagen tror på att Real Madrid blir det lag som kommer att ännu en gång kunna ta hem UEFA Super Cup 2017. Men Manchester United kommer inte att lägga sig ned utan en fight.

Speltips Real Madrid Manchester United

Rekommenderat spel på Real Madrid – Manchester United är en vinst för Real Madrid (1,95), samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (2,17). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Real och Manchester United är målrika lag, och man kan även lägga pengar på att båda lagen kommer göra mål (1,90) vilket är en extremt stor chans.

Real Madrid Manchester United – vem vinner UEFA Super Cup?

Ser man till vad spelbolagen tror inför mötet mellan de två storlagen är det ingen tvivel om att Real Madrid är det lag som är favorittippat att vinna matchen och ta hem trofén. Den spanska huvudstadsklubben kommer till matchen efter att förra säsongen ha vunnit båda La Liga och Champions League men under försäsongen har det inte gått lika bra. Man spelade bland annat International Champions Cup där man hamnade sist i gruppen och lagets tränare Zinedine Zidane sa själv att han inte var speciellt nöjd med spelarnas insats. Mötet med United blir dock lagets första tävlingsmatch denna säsong och då brukar spelarna lägga in ett par växlar till.

Real Madrid – Manchester United 8 augusti 2017

Odds Real Madrid – Manchester United? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på stormatchen som spelas mellan Real Madrid och Manchester UnitedFilip II Stadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Är det så att du ska tippa på att Manchester United vinner mot Real Madrid så är oddset 2,90 gånger pengarna och skulle Real Madrid vinna är det 2,60 gånger pengarna som gäller. Ett oavgjort resultat ger 3.55 vilket gör att det skulle kunna vara värt att lägga en slant på ett kryss.

Real Madrid – Manchester United TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför United och Real Madrid. Inför Real Madrid Manchester United så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Här några erbjudanden till inför veckans UEFA Super Cup:

FÖLJ MATCHEN LIVE
STÖRST BONUS
RISKFRITT SPEL
RISKFRITT SPEL
+ 1000 kr i bonus + 2000 kr i bonus
+ 1000 kr riskfritt + 1000 kr i riskfritt
Juventus vs Chelsea live odds hos Unibet Juventus vs Chelsea bonus upp till 2000 kr hos betfair! Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! SPELA HÄR! SPELA HÄR!


Real Madrid – Manchester United TV
? För dig som undrar vilken tid Real Madrid – Manchester United och vilken kanal Real Madrid – Manchester United så är det under tisdagen den 8 augusti 2017 och matchen visas på TV3 SportViasat Ultra / HD och Viaplay med avspark kl. 20:45, sändningsstart 20:30.

Hos Silly Season hittar du allt från odds UEFA Super Cup och UEFA Super Cup odds. information om tv kanal Real Madrid Manchester United och tv tider Real Madrid Manchester United hittar du här!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply