bet365

Manchester United inleder jakt på Sergi Roberto

Manchester United inleder jakt på Sergi Roberto

Sergi Roberto – Mourinhos nästa önskemål

Barcelonaspelaren har under det senaste året fått en viktig roll i laget, något som gjort att flera klubbar fått upp ögonen för spelaren. Nu ska bland annat Manchester United ha påbörjat en jakt på att värva spelaren.

Sergi Roberto har växt ut till en viktig kugge i FC Barcelona. Den gångna säsongen fick han en allt viktigare roll i laget och gjorde bland annat det avgörande 6-1-målet mot Paris Saint-Germain som tog laget vidare till kvartsfinal i UEFA Champions League. 25-åringen har flera klubbar efter sig och den senaste att lägga sig in i jakten på Roberto är Manchester United. Det är Jose Mourinho som gett klubbledningen order om att försöka värva den katalanska mittfältaren och man ska även ha presenterat ett bud på 40 miljoner euro, ett bud som dock förkastats av Barcelona. Även Chelsea och Manchester City med Pep Guardiola i spetsen ska vara intresserade av att värva spelaren, men från Barcelonas håll vill man inte släppa Roberto.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar spelarna i FC Barcelona

Spelarens agent har dock inte lika klart för sig om framtiden, även om Robertos önskan är att stanna på Camp Nou även nästa säsong.

– Sergi vill stanna i Barcelona. Det är dock mycket tid kvar på transferfönstret och mycket kan hända, har agenten tidigare sagt enligt den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo.

Den gångna säsongen spelade Roberto som försvarare men efter värvningen av Nelson Semedo kommer han flyttas upp på mittfältet igen i Ernesto Valverdes lagbygge.

Manchester United inleder jakt på Sergi Roberto

Sägs vara överens med Ousmane Dembélé

Neymar har lämnat Barcelona för Paris Saint-Germain. Därefter har spanjorerna börjat leta efter brasilianarens ersättare. Tidigare idag rapporterade vi på Silly Season Sverige om att klubben vill värva Paulo Dybala från Juventus. Nu ser det dock ut som att klubbledningen på Camp Nou har valt att fokusera på en annan spelare i stället. Barcelona är överens med Ousmane Dembélé, uppger Fotbolltransfers.

Det ryktas om att fransmannen kommer att lämna Borussia Dortmund för cirka 90 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply