Zlatan Ibrahimović närmar sig en återkomst till Manchester United

Zlatan återvänder till Manchester United?

Zlatan Ibrahimović ser ut att återvända till Manchester United. Svensken kommer skriva på ett nytt avtal med klubben, enligt The Sun.

Zlatan Ibrahimović är klubblös för tillfället. Så ser dock inte fallet ut att bli länge till. Svensken ser ut att återvända till klubben som han representerade under den förra säsongen. Anfallaren kommer att skriva på ett nytt avtal med Manchester United, skriver The Sun.

Under förra veckan bekräftade José Mourinho att klubben förhandlade med Zlatan. Nu verkar det som att parterna har nått en överenskommelse. Den svenska stjärnan kommer att anlända till Uniteds träningsanläggning under den här veckan. Då kommer han att skriva på sitt nya kontrakt med klubben.

En imponerande säsong

Zlatan imponerade för Manchester United under säsongen 2016/2017. Han gjorde totalt 28 mål för klubben under det året. Dessutom blev han uttagen till årets lag i Europa League.

Har även talats om Milan

Under sommaren har Zlatan även kopplats ihop med en återkomst till en annan av sina gamla klubbar. I juni ryktades det om att Milan ville värva tillbaka 35-åringen. Då sades det att han var positiv till att återvända till Serie A-föreningen. Svensken lämnade klubben år 2012, när han flyttade till Paris Saint-Germain. Vid det tillfället ville han hellre stanna på San Siro men tvingades till att lämna då Milans ekonomi var svag. Zlatan har tidigare bott i Milano i totalt fem år (tre år i Inter och två år i Milan) och ryktades vara beredd att flytta tillbaka till staden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply