Zlatan Ibrahimović flyttar till Milan?

Zlatan Ibrahimović flyttar till Milan?

Svensken ryktas gå till Milan

Zlatan Ibrahimović letar efter en ny klubb. Svensken är på väg till Milan, uppger Football Italia.

I förra veckan blev det officiellt att Manchester United inte förlänger sitt avtal med Zlatan Ibrahimović. Efter det så letar den svenska stjärnan efter en ny klubb. Det har ryktats om att anfallaren är på väg till Los Angeles Galaxy. Nu talas det om att spelaren i stället kan gå till en av sina gamla klubbar. Milan vill plocka in Zlatan, rapporterar Football Italia.

Den italienska klubben undersöker möjligheten att värva 35-åringen. Om de kan plocka in Zlatan på fri transfer är Milan redo att slå till.

På samma gång sägs det att Zlatan är positiv till att återvända till Milan. Svensken lämnade klubben år 2012, när han flyttade till Paris Saint-Germain. Vid det tillfället ville han hellre stanna på San Siro men tvingades till att lämna då Milans ekonomi var svag. Zlatan har tidigare bott i Milano i totalt fem år (tre år i Inter och två år i Milan) och är beredd att flytta tillbaka till staden.

Flera värvningar

Milan är väldigt aktiva på transfermarknaden. Om italienarna väljer att värva Zlatan så blir han klubbens femte nyförvärv under sommaren. I går anslöt André Silva till laget. Sedan tidigare har föreningen även plockat in Ricardo RodriguezMateo Musacchio och Franck Kessié.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply