Uppgifter: Álvaro Morata flyttar till Manchester United den här veckan

Uppgifter: Álvaro Morata flyttar till Manchester United den här veckan

Morata är väldigt nära en flytt till United

Àlvaro Morata är väldigt nära en flytt till Manchester United, enligt Football Espana.

Det har ryktats om att Álvaro Morata kommer att lämna Real Madrid för Manchester United. Nu är övergången nära att ske. Spanjoren kommer att flytta till den engelska klubben innan den här veckan är slut, uppger Football Espana.

Det sägs att Manchester United och Real Madrid har nått ett avtal mellan varandra. Engelsmännen påstås betala cirka 60 miljoner euro för anfallaren. Samtidigt är Morata på väg att acceptera det kontraktsförslag som han har erbjudits av United. Det avtalet kommer att innebära att han stannar på Old Trafford i fyra eller fem år.

Den engelska klubben ser spanjoren som en direkt ersättare till Zlatan Ibrahimović. Svensken erbjöds inte ett nytt kontrakt med United på grund av sin långtidsskada.

Kan fördröjas

Det hävdas att offentliggörandet av affären kan fördröjas. Detta beror på att Real Madrid har ett pågående presidentval inom klubben. Det återstår att se om valet kan ha någon inverkan på övergången.

Lämnar på nytt

Den här sommaren ser ut att bli den andra gången som Morata lämnar Real Madrid. År 2014 flyttade spanjoren från Santiago Bernabeu. Då skrev anfallaren på för Juventus. Efter två lyckade år i Italien så köpte Real tillbaka Morata under sommaren 2016. Nu verkar som att spelaren är på väg att lämna på nytt.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply