Arsenal jagar Mario Lemina

Arsenal jagar Mario Lemina

Arsenal vill värva från Juventus

Arsenal riktar blickarna mot Italien. Klubben vill värva Mario Lemina från Juventus, rapporterar Daily Mirror

Arsenal misslyckades med att nå topp fyra i Premier League. Därför kommer klubben inte att kunna spela i Champions League i höst. För att ta sig tillbaka till Europas mest prestigefulla klubblagsturnering vill engelsmännen förstärka sin spelartrupp. Det har talats om att föreningen riktar blickarna mot Hakan Çalhanoğlu och att klubbledningen planerar ett bud på Alexandre Lacazette. Nu har ett nytt rykte om ett potentiellt nyförvärv till Arsenal uppstått. De rödvita vill plocka in Mario Lemina från Juventus, skriver Daily Mirror.

Juventus är villiga att släppa spelaren. Om Arsenal erbjuder 20 miljoner euro för Lemina är det högst troligt att italienarna accepterar budet.

23-åringen är positivt inställd till att flytta till Emirates Stadium. Han vill ha mer speltid än han har fått i JuventusArsenal är villiga att ge honom det.

Inte första gången

Det här är inte första gången som det ryktas om en flytt till England för LeminaWatford och Crystal Palace scoutade spelaren i vintras. Även Arsenal har haft koll på spelaren under en längre tid. I oktober 2016 hävdades det att Londonklubben jagade mittfältaren.

Anlände 2015

Lemina har tillhört Juventus sedan sommaren 2015. Efter två år i klubben kan spelaren vara på väg att lämna.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365