Pogba till Barca- då kan Mourinho lämna

Pogba till United - då kan Mourinho lämna

Uppgifter: ”The Special One” får sparken om Pogba lämnar

Att fransmannen och tillika världsmästaren Paul Pogba ska vara på väg bort från Manchester United är ingen nyhet. Men det kan dessutom kosta Jose Mourinho jobbet.

Under nästan hela sommaren har det ryktats om att Pogba ska vara på väg till Barca för att ersätta Iniesta. Även om de hetaste ryktena har lugnat ner sig det senaste.

Men skulle mittfältsstjärnan lämna så kan det mycket väl komma att tvinga Mourinho att lämna sitt uppdrag som tränare för klubben, något som The Sun skriver. Men trots uppgifterna så säger portugisen själv att han inte har några problem för Ed Woodward, eller att få sparken.

SE OCKSÅ: TV Tider US Open tennis

Samtidigt som United verkar vägra att släppa sin superstjärna. Men frågan är om Pogba själv accepterar det, och nu kan han därför bråka sig iväg från klubben. Det är något som engelsk media rapporterar.

För istället för att bara acceptera att han måste stanna kvar i klubben, så vill ju fransmannen göra det han kan för att ska kunna bli Iniestas ersättare på Barcas innermittfält. Katalanerna är samtidigt beredda på att betala rejäla summor för Pogbas tjänster.

Då de samtidigt har fram till den 31:e augusti på sig att köpa honom, innan det spanska transferfönstret stänger, så finns det ju alltså tid för den katalanska storklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365