United tar in 16-årige Lukas Bejger

United tar in 16-årige Lukas Bejger

Junioren som kan lösa Uniteds försvarskris?

Nåja, än så länge verkar inte inte den blott 16-årige Lukas Bejger vara aktuell för att ta en startplats. Men han är bara detaljer från en flytt till den anrika klubben Manchester United.

Att det röda laget från Manchester har haft problem det senaste är inget nytt. Inte heller att det finns rejäla mittbacksproblem. Då väljer United, vilket snart kommer att bekräftas, att ta in Lukas Bejger.

Den 16-årige försvararen behöver bygga upp lite muskler och skaffa erfarenhet, men han är faktiskt 1,90 lång. Dessutom ska han även kunna spela som mittback och ytterback. Något tonåringen redan visat upp i hans nuvarande polska klubb, Lech Poznan.

Har haft fullt upp i sommar

SE HÄR: Prispengar US Open 2018

Det har ryktades under ett bra tag, men blev till slut aldrig av. Yerry Mina var väldigt länge på Manchester Uniteds önskelista, något som även flera andra mittbackar verkar varit under den här sommaren.

I slutändan blev det dock inte någon ny mittback för Manchester United. Och samtidigt återstår det att se om svenske Victor Nilsson Lindelöf blir kvar ifall PL-jätten väljer att plocka in en ny försvarare. Nu verkar det dock som han får fortsätt förtroende. Inte minst när Manchester United möter Tottenham i nästa omgång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply