bet365

Manchester United utmanar Barcelona om Lucas Lima

Manchester United utmanar Barcelona om Lucas Lima

Kan lämna gratis

Manchester United har ögonen på Santos-stjärnan Lucas Lima, som kan komma att lämna klubben gratis till vintern, men har kraftig konkurrens från FC Barcelona.

Manchester United var aktiva i sommarens transferfönster då de lyckades veva in bland annat Romelu Lukaku från Everton och Victor Nilsson Lindelöf från Benfica, och de har haft en fin inledning på Premier League-säsongen. Men talangscouterna vilar aldrig och klubben håller ständigt ögonen öppna efter nya talanger.

Enligt uppgifter från Manchester Evening News skall United hålla ett mycket nära öga på Santos offensiva mittfältare Lucas Lima. Den 27-årige brasilianske mittfältaren sitter på ett kontrakt som går ut i december, och han har vägrat att skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Det innebär att United kan ta in honom gratis i januaris transferfönster.

Men det finns även stort intresse från annat håll, däribland från FC Barcelona. Luccas Badia är Limas agent och han har bekräftat att det finns stort intresse för hans klient.

– Inter, Roma och Barcelona håller ett nära öga på Lucas, Manchester United vill ha honom, sade Badia till den turkiska tidningen Haberturk.

– Jag tror vi skulle kunna passa in i Serie A, men vi får se. Hans kontrakt går ut den 31 december och det finns många intresserade klubbar, men jag är inte säker på vad Santos försöker göra, avslutade Badia.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply