Inter och Manchester United intresserade av Lucas Moura

Inter och Manchester United intresserade av Lucas Moura

Arsenal också delaktiga

Inter, Manchester United och Arsenal ryktas alla vara intresserade av att finna en ny ytter, och de sägs alla ha Paris Saint-Germains Lucas Moura som förstahandsval i vinterfönstret.

Inter är på jakt efter ytterligare en ytter att förstärka sin trupp med, och tränare Luciano Spalletti, som letar efter än mer djup till sitt anfall, är inte nöjd trots att de nyligen tog in Yann Karamoh. Den italienska storklubben har inte några kvalitetsersättare till spelare som Ivan Perisic, Antonio Candreva och Mauro Icardi. Inter är med andra ord väldigt öppna för prospektet att värva en ny ytter i vinterns transferfönster.

Detsamma gäller även för Manchester United och Arsenal, och de tre klubbarna ryktas alla ha ett öga på Paris Saint-Germains ytter Lucas Moura, detta skriver italienska Calciomercato.

Inter ryktas vara beredda att komma med ett erbjudande för Moura under vinterns transferfönster. Då brasilianaren inte får särskilt mycket speltid i PSG hoppas Inter på att kunna locka till sig 25-åringen. Dock är den italienska klubben enbart intresserade av ett lån, då deras investerare inte är beredda på att investera enorma mängder pengar under vinterfönstret.

Arsenal sägs se Moura som en ersättare till Alexis Sanchez, medans det länge har stått klart för José Mourinho att han är intresserad av en offensiv ytter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply