Maguire: Jag vill bara spela fotboll

Maguire Jag vill bara spela fotboll

”Jag vill bara spela – för mitt lag eller något annat”

Manchester United försökte under hela förra sommaren att värva ett stornamn på mittbacksplatsen. Nu pratar Harry Maguire för första gången ut om hur när det var.

Manchester United höll på att förbereda ett bud på Harry Maguire innan det engelska transferfönstret stängde. Det är brittisk media som kom med uppgifterna om att Leicester-försvararen var den spelare som Mourinho ville se på Old Trafford under den kommande säsongen.

Det var också betrodda Sky Sports som kom med uppgifter om att United skulle se till att presentera ett rekordbud för att köpa loss försvararen. Det skulle då handla om ett enormt bud på hela 75 miljoner pund för att få till en övergång under sommaren.

Vill bara ut på gräsmattan

MER SPORT: TV-tider US Open

Men efter att affären stoppats av Leicester själva så berättar nu mittbacken Harry Maguier om vad som hände, och hans önskan.

– Jag vill bara gå ut och spela på fotbolls på en grön gräsmatta, berättar han i en intervju enligt Sky Sports.

25-åringen fortsätter.

– Det spelar egentligen roll för vilka. Om det innebär (att spela för) Leicester City eller en annan klubb, säger försvararen, som tydligt markerar att han varit beredd på en flytt till Manchester.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply