Inte imponerad över Özil

Inte imponerad över Özil

Özils insatser gör inte Emery glad

Unai Emery och Mesut Özils första tid tillsammans har inte direkt börjat som en kärlekshistoria. Istället har den baskiske tränaren beklagat sig över att den tyske mittfältaren inte visar upp tillräckligt med arbetsmoral, skriver The Daily Mirror.

Det är alltså den engelska tidningen The Daily Mirror som kommer med uppgifterna om situationen i Arsenal. Efter två förluster inledningsvis, förvisso mot City och Chelsea, så var London-gänget kritiserat. Men efter den senaste derbysegern, med 3-1 mot West Ham, finns det fortfarande problem.

Interna kritiken fortsätter

LÄS MER: US Open tennis stream

Framför allt handlar det om situationen mellan tränaren Unai Emery samt mittfältsstjärnan Mesut Özil. Det ska ha uppstått en spricka mellan de båda, något som kan göra att Özil eventuellt lämnar. Flera klubbar ska vara intresserade av honom, inte minst i Spanien.

Men samtidigt handlar det också om ett problem som går att lösa. För den nya Arsenal-tränaren ska tycka att Özil inte visat upp tillräckligt med arbetsmoral under de två första matcherna i ligaspelet. Något som The Daily Mirror berättar. Något som blev en anledning till varför den förre tyske landslagsmannen inte fick spela. Samtidigt kan han redan vara tillbaka lagom till nästa omgång, uppger engelsk press.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply