bet365

Uppgifter: Mohamed Salah på läkarundersökning hos Liverpool på tisdag

Uppgifter: Mohamed Salah på läkarundersökning hos Liverpool på tisdag

Liverpool är nära att värva stjärnan

Mohamed Salah är väldigt nära en flytt till Liverpool. Klubben kommer att läkarundersöka spelaren på tisdag, rapporterar Football Italia.

Tidigare under veckan har vi på Silly Season Sverige rapporterat om att Mohamed Salah har varit nära en flytt till Liverpool. Enligt dagens uppgifter kommer övergången att vara klar om några dagar. Liverpool kommer att läkarundersöka spelaren på tisdag, uppger Football Italia. Egyptiern påstås redan bokat sin flygbiljett till England.

Efter många turer fram och tillbaka har Liverpool skickat ett bud på 45 miljoner euro till Roma. Det är ett bud som den italienska klubben uppges ha accepterat. Tidigare har engelsmännen erbjudit 32 miljoner euro för spelaren, men Roma ansåg att det budet var för lågt.

En återkomst till engelsk fotboll

Om Salah flyttar till Liverpool så återvänder han till engelsk fotboll efter över två års frånvaro. Mellan 2014 och 2016 tillhörde spelaren Chelsea, men spelaren lånades först ut till Fiorentina och sen till Roma. I augusti i fjol så värvade de sistnämnda Salah på permanent basis.

Tidigare under karriären har Salah även spelat för bland annat Basel. Det var där han fick sitt stora genombrott inom den europeiska fotbollen.

Fler artiklar om Liverpool

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply