Uppgifter: Dani Alves överens med Barcelona

Den brasilianske spelaren uppges förlänga med La Liga-ettan

Framtiden för Dani Alves uppges, efter många om och men, ligga i Barcelona. Uppgifter säger nämligen idag att han förlänger till 2017. 

Den brasilianske högerbacken Dani Alves, 32, sitter på ett kontrakt som löper ut med Barcelona efter säsongen och uppgifter har länkats stjärnan till bland annat Premier League-klubbarna Liverpool och Manchester United, men även andra klubbar som Paris Saint-Germain, Inter och Bayern München.

Vindarna vänder – överens om kontrakt

Den senaste tiden har dock vindarna vänt kring stjärnan som värvades in till den katalanska storklubben sommaren 2007 från ligakonkurrenten Sevilla. Allt mer rapporter från bland annat spansk media, men även annan utländsk, har hävdat att stjärnan istället kommer att stanna hos La Liga-giganten, samtidigt som president Josep Maria Bartomeu nyligen uttryckt att en förlängning varit nära för brasilianaren. Nu säger uppgifter att en överenskommelse finns där mellan parterna.

Kompromiss på två årigt avtal

Dagens uppgifter från Goal.com skriver nämligen att Barcelona och Dani Alves ska vara överens om ett kontrakt som ska sträcka sig över de kommande två säsongerna. Enligt sajten kommer kontraktet, som får ses som en kompromiss efter Dani Alves önskan om tre år och Barcelonas om ett, att signeras inom de närmaste veckorna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply