Efter Depay-värvningen – Van Gaal kan sälja anfallaren

Robin van Persies svaga säsong kan leda till försäljning

Med värvningen av Memphis Depay från PSV Eindhoven klar kan Robin van Persies tid på Old Trafford vara räknad. Nu uppges Louis van Gaal vara öppen för att lyssna på bud för stjärnan.

I slutet av förra veckan slog en av de första stora värvningarna in i fotbolls-Europa när den holländske anfallsspelaren Memphis Depay blev klar för Manchester United. Och värvningen av ligamästarens skytteligakung, kan leda till att en annan holländsk anfallare tvingas kapitulera i Manchester United.

Vill stanna i The Red Devils

Enligt uppgifter från The Guardian ska det vara den målfarlige anfallaren Robin van Persie som ligger risigt till på Old Trafford. Stjärnan har inte lyckats leverera efter förväntningarna den här säsongen och har dessutom haft det allmänt svårt sedan Sir Alex Ferguson gick i pension. Anfallaren själv har uttryckt en önskan om att stanna i laget, med ett kontrakt som löper ut efter nästa säsong.

Redo att lyssna på bud

Det kan dock bli svårt säger uppgifterna från samma brittiska tabloid idag. Enligt den ansedda tidningen ska nämligen storklubbens ledning vara beredda att lyssna på erbjudanden för den holländske stjärnan, vilket mycket väl kan resultera i att Louis van Gaal säljer Robin van Persie för att få in pengar för honom medan möjligheten fortfarande existerar.

Den 31-årige anfallaren som i augusti firar sin 32:a födelsedag, har den här säsongen hittat målet tio gånger på sina 26 ligamatcher. Ett facit som alltså inte verkar vara tillräckligt för Louis van Gaal och resten av klubbledningen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply