”Efter Nathan-värvningen – Mästarna nära Kenedy”

bet365

Chelsea uppges vara på väg att värva 19-åringen från Fluminense

Under måndagsnatten blev Nathan, 19, klar för Chelsea. Nu säger rapporter att även Kenedy, 19, kan anlända till klubben – för att direkt lånas ut. 

Det var under gårdagen som Chelsea säkrade värvningen av den brasilianske talangen Nathan Allan de Souza från Atletico Paranaense. Det var spelaren själv som på måndagsnatten bekräftade övergången på Instagram, med en bild där han skriver på kontraktet med den brittiska storklubben, som enligt uppgifter får betala drygt fem miljoner pund för värvningen. Och den lovande mittfältaren kan mycket väl komma att få sällskap i den brittiska klubben av sin U20-landslagskollega Kenedy.

Kenedy nära Premier League-vinnarna

Uppgifter säger nämligen i bland annat Daily Mail och The Guardian på tisdagen att The Blues även är på väg att värva den lovande brasilianaren Robert Kenedy, 19, från Fluminense, trots konkurrens från bland annat Manchester United och Barcelona. Enligt uppgifter ska det handla om en liknande summa som för landsmannen Nathan, nämligen fem miljoner pund, och Daily Mail skriser att Chelsea goda brasilianska kopplingar har spelat in stort i att värvningen av Kenedy kan äga rum. Löftet ingår nämligen i samma företag som Oscar, Willian och Ramires, som styrs av agenten Giuliano Bertolucci.

Kan lånas ut til Vitesse Arnhem

Mycket talar dock enligt The Guardians uppgifter för att den brasilianska talangdon kommer att lånas ut från Chelsea nästa säsong, då båda saknar arbetstillstånd. Det kan med andra ord öppna upp dörren för holländska samarbetsklubben Vitesse Arnhem eller belgiska Mouscron-Peruwelz som också har ett samarbete med The Blues.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply