Raiola dementerar Milan-ryktena

Stjärnans agent slår fast – Milan inte aktuellt för Zlatan

Zlatan Ibrahimovic ryktas vara på väg bort från Paris Saint-Germain och en av klubbarna som ska vara intresserade är AC Milan. Uppgifter som nu dementeras av Zlatans agent Mino Raiola. – Zlatan kommer inte gå till Milan, säger agenten enligt Milannews.it.

Den långe anfallaren Zlatan Ibrahimovic har de senaste månaderna ryktats vara på väg bort från Paris Saint-Germain efter tre framgångsrika säsonger i den franska klubben. Några av klubbarna svensken har ryktats till är Juventus, Chelsea, Manchester City, Roma och Milan och så sent som för ett par dagar sedan rapporterade italienska Sky Sports att den sistnämnda klubben förbereder ett köp av 33-åringen som aldrig stannat längre än tre säsonger i en proffsklubb.

Svenskens lön ett problem för Milano-klubben

Ett av problemen för den italienska storklubben ska dock vara Zlatans stora lön, men det hoppades man lösa genom att övertala svensken att gå ner ett par miljoner i lön per år. Samtidigt som man ger honom en garanti på att få vara lagkapten på San Siro när han väl kommer dit.

”Det är omöjligt”

Men uppgifterna om en återkomst till den harvande Serie A-nian, som nyligen lanserade sina tröjor inför nästa säsong, dementeras nu kraftigt att Ibrahimovic holländske agent Mino Raiola.
– Jag vet inte i hur jag ska säga det. Jag tycker nästan att jag får repetera samma sak om och om igen – Zlatan kommer inte gå till Milan, det är rent ut sagt omöjligt, säger Raiola enligt Milannews.it.
– Jag förstår inte varför det pratas så mycket om det.

Får sikta in sig på en annan spelare

Det sägs att hoppet är det sista som överger en, men nu verkar det som att Milans klubbledning får sikta in sig på en annan spelare att bygga laget runt. Oavsett om det är Silvio Berlusconi, som rapporteras vilja sälja klubben, Bee Taechaubol eller mannen med det besynnerliga smeknamnet Mr Cola, Zong Qinghou som leder klubben under sommarens transferfönster.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply