David Silva flyttar till Milan?

David Silva flyttar till Milan?

David Silva kan flytta till Milan

David Silvas tid i Manchester City kan snart vara över. Spanjoren överväger att flytta till Milan, rapporterar Daily Mirror.

Milan värvade flera spelare under sommaren. Allt för att kunna utmana i toppen av Serie A. Bland annat plockade klubben in Leonardo BonucciHakan Calhanoglu och Nikola Kalinic. Trots detta har Milan haft vissa problem i säsongsinledningen. De ligger sexa i den italienska ligan. För att förbättra situationen vill föreningen värva spelare även i vinter. En av de som italiernarna vill locka till sig är Manchester CityDavid Silva, skriver Daily Mirror.

Samtidigt sägs det att Silva själv är sugen på att flytta till Milanoklubben. Spanjoren lockas av det projekt som klubben håller på att bygga. Det är dock troligare att han väljer att skriva på för Milan under sommaren 2018 än under det kommande januarifönstret.

För tillfället har 31-åringen två år kvar på sitt kontrakt med City.

Flera triumfer

Silva flyttade till City under sommaren 2010. Sedan dess har han vunnit flera titlar med klubben. Totalt har det blivit två Premier League-titlar, en FA-cuptitel, två Ligacuptitlar och en Community Shield-titel. Efter över sju framgångsrika år i England kan mittfältaren nu vara på väg mot ett nytt äventyr.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply