Så ska Manchester United värva Danny Rose från Tottenham

Så ska Manchester United värva Danny Rose från Tottenham

Manchester United jagar Danny Rose

Manchester United är på jakt efter Danny Rose. De vill värva försvararen i januari, skriver Transfermarketweb.

Danny Roses framtid i Tottenham är osäker. Det ryktades om en flytt till antingen Chelsea, Manchester City eller Manchester United i somras. En övergång blev dock aldrig av. I januari kommer de sistnämnda att gör ett nytt försök till att värva försvararen. United är på jakt efter vänsterbacken, uppger Transfermarketweb.

För att få Tottenham att släppa Rose så är klubbledningen på Old Trafford beredd att erbjuda Luke Shaw i utbyte. De båda engelsmännen spelar på samma position, vilket gör så att Shaw skulle kunna ersätta Rose direkt hos Londonklubben.

Om bytesaffären blir av så kommer Shaw att återförenas med Mauricio Pochettino. Argentinaren var tränare för Southampton under en del av den period som försvararen spelade för klubben.

Rose jagas av flera

Precis som i somras så är inte Manchester United den enda klubben som vill köpa Rose. Även Manchester City är fortsatt intresserade av att locka till sig 27-åringen.

Om backen väljer att lämna White Hart Lane så är en era på tio år över. Han kom till klubben i juli 2007 efter att ha lämnat Leeds United. Sedan dess har ytterbacken utvecklats till en av Premier Leagues bästa på sin position och hunnit debutera för det engelska landslaget.

Har flera transfermål

Förutom Rose så är Manchester United även på jakt efter flera andra spelare. I vinterns transferfönster vill klubben värva Paulo DybalaSergej Milinković-Savić och Lucas Moura, bland annat.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply