bet365

Officiellt: Milan värvar Hakan Calhanoglu från Bayer Leverkusen

Officiellt: Milan värvar Hakan Calhanoglu från Bayer Leverkusen

Calhanoglu klar för Milan

Den italienska storklubben bekräftar på sociala medier att man värvar frisparksspecialisten Hakan Calhanoglu från Bayer Leverkusen i den tyska ligan.

Hakan Calhanoglu är klar för spel i AC Milan nästa säsong. Under söndagseftermiddagen bekräftar den italienska storklubben att mittfältaren befinner sig i Milano för att skriva på ett kontrakt. Spelaren har landat i Milan och kommer klockan 17:00 att besöka Milans träningsanläggning för att ta hand om de sista detaljerna innan han drar på sig den rödsvarta tröjan.

Milan kommer betala 22 miljoner euro plus bonusar för spelaren men det är fortfarande oklart hur långt spelarens kontrakt med den italienska storklubben kommer sträcka sig.

Tidigare har det pratats om att bland annat ChelseaLiverpool och Atlético Madrid ska ha varit intresserade av spelaren, men att ingen av klubbarna velat betala vad som kräv för att värva den turkiske landslagsmannen.

Leverkusen slutade på tolfte plats i Bundesliga den gångna säsongen, något som betyder att den tyska klubben inte kommer spela i Champions League nästa säsong. Det hela ska ha påverkat spelarens beslut att lämna Bayer dit han kom från Hamburg sommaren 2014.

Tillbaka efter avstängning

Hakan Calhanoglu ansluter till Rossoneri efter att ha gått utan spel i drygt fyra månader. Spelarens sista match för det tyska laget gjordes i slutet av januari månad då han åkte på en avstängning efter kontraktsbrott. Han är nu tillbaka för spel i AC Milan som tidigare i sommar värvat bland annat Andre Silva och Ricardo Rodríguez

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply