Uppgifter: David Luiz återvänder till Chelsea

Uppgifter: David Luiz återvänder till Chelsea

Efter att ha lämnat för rekordsumma

Mittbacken David Luiz lämnade Stamford Bridge för två år sedan i en rekordstor affär, men nu kan den 29årige brasilianaren återvända till Chelsea då Antonio Conte är i behov av en mittback.

David Luiz lämnade Chelsea och Stamford Bridge för två år sedan i en mycket uppmärksammad affär. Mittbacken kom då att bli världens dyraste försvarare i en affär för 50 miljoner pund, när han lämnade London för Paris och Paris Saint-Germain. Luiz hade då tillbringat tre år i Chelsea och gjort 143 matcher för klubben samt gjort 12 mål. Chelsea köpte in Luiz i januari 2011 från Benfica för 21 miljoner pund. Men sedan gick han till Paris och fick vinna Ligue 1 två gånger med laget.

Nu rapporterar Sky Sports om att David Luiz kan komma att göra ett makalöst återvändande till Chelsea, då Premier Leagueklubben erbjuder Paris Saint-Germain 30 miljoner pund plus bonusar för den brasilianske mittbacken. Med enbart dagen kvar under Deadline Day så skall diskussioner föras då Luiz enligt rapporter skall vara intresserad av att återvända till västra London.

Den nye Chelseatränaren Antonio Conte har gjort det klart att han behöver en mittback och att det stod på toppen av hans prioriteringslista, och klubben har redan försökt gå för Alessio Romagnoli i AC Milan och Kalidou Koulibaly i Napoli, men båda affärerna har gått i sank. Chelsea fick sitt bud på 30 miljoner pund för Romagnoli nekad och det fanns ingen stor chans att Koulibaly skulle komma.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply