Jack Wilshere går till Crystal Palace

Jack Wilshere går till Crystal Palace

Går på ett säsongslångt lån

Enligt ivriga rapporter i England skall Arsenals stjärnhopp, den talangfulle men så ofta skadade Jack Wilshere, vara på väg till Crystal Palace på ett säsongslångt lån för att få lite speltid i benen.

Arsenals unge stjärna Jack Wilshere har kommit igenom Arsenals akademi och är uppvuxen i klubben. Tränare Arsene Wenger har alltid haft stora förväntningar på mittfältaren, men 24åringen har lidit av skadeproblem av och till, förra säsongen var han borta hela året, vilket har lett till att hans utveckling har stagnerat. Det ser heller inte ut som att möjligheten att få särdeles mycket speltid i Arsenal är stor, med nya värvningen av Granit Xhaka som skall dominera på mittfältet.

Lösningen kan nu vara att skicka ut engelsmannen på lån. Den engelska tidningen The Mirror rapporterar om att Londonrivalerna Crystal Palace skall vara intresserade av att ta in mittfältaren på lån. Tränare Alan Pardew skall vara väldigt benägen att få igenom en deal. Diskussioner mellan Wilshere och tränare Pardew skall redan ha tagit plats.

Enligt rapporter skall 24åringen ha fått 22 olika erbjudanden från klubbar i England så väl som utomlands sedan gårdagen då det blev känt att Arsenal ville låna ut honom. Klubbar som Watford, West Brom och Bournemouth såväl som Roma och Valencia har alla intresse av mittfältaren. Wilshere blev inte uttagen till Sam Allardyces Englandstrupp och han är nu fast besluten att se till att få mer speltid för att kunna jobba sig in i Englandstruppen.

Arsenal kräver en ganska saftig utlåningssumma och att klubben betalar Wilsheres lön på 80 000 pund i veckan, men Palace – som tidigare har värvat Liverpools Christian Benteke, Loic Remy från Chelsea och Newcastles Andros Townsend den här sommaren  är självsäkra på att de kan få igenom en deal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply