Pedro vill återvända till Barcelona

Efter tre månader i Chelsea vill Pedro återvända till Barcelona

Chelsea går tungt och det är egentligen ingen som trivs i klubben just nu. En som verkligen vantrivs är Pedro Rodriguez och spanjoren ska ha berättat att han vill återvända till La Liga och Barcelona.

I somras köpte Chelsea Pedro Rodriguez från Barcelona för drygt 250 miljoner kronor. De första matcherna var Pedro väldigt lyckosam och han blev snabbt omtyckt på Stamford Bridge och av alla Chelsea-fans. Det såg ut som om han skulle kunna ge Chelsea en väl fungerande högerkant så man inte behövde förlita sig på Eden Hazards vänsterkant hela tiden.

Men nu har det gått snett för Pedro. I takt med Chelsea förfall i ligan har spanjoren fått allt mindre speltid. Det ska till och med ha gått så långt att han mår psykiskt dåligt. Enligt spanska Fichajes ska han dessutom ha sagt till lagkamraten Cesc Fabregas att han vill återvända till Barcelona.

Inte om han tänkt sig

Anledningen till vantrivseln ska vara att livet i Spanien inte är som han hade tänkt sig. Både spelmässigt och livet utanför ska Pedro inte alls trivas med, han saknar helt enkelt livet i Spanien.

Pedro uppges försöka tvinga till sig en flytt tillbaka till Barcelona så fort som möjligt. Det är oklart om José Mourinho är speciellt glad över nyheterna och frågan är om det kan påverka Pedros chans till speltid.

Det är inte ens säkert att José Mourinho finns i Chelsea speciellt länge till och då kan en annan stortränare ta över. En sak är säker, Pedro har en av de högsta lönerna i Chelsea och det skulle kunna läggas på en spelare som vill vara i klubben iställt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply