Bayern München visar intresse för Dani Carvajal

Dani Carvajal kan hamna i Bayern München

Trots att Dani Carvajal inte är ordinarie i Real Madrid kan han mycket väl flytta till en annan gigantklubb. Det är Bayern München som visar intresse för den spanska högerbacken.

Dani Carvajal är uppväxt i Real Madrids ungdomsorganisation och spelade där mellan åldrarna 10 och 20. Därefter bar det av till Bayer Leverkusen eftersom han inte riktigt fick en  plats i Real Madrids A-trupp. Efter en lyckad säsong köptes han dock tillbaka av Real Madrid som följd av en mycket fin säsong i Bundesliga.

Under sina två år i Real Madrid har han varit ordinarie under stora tider. I somras köpte Real Madrid in ännu en högerback, Danilo, och Carvajal fick därmed hård konkurrens om sin högerbacksplats. Danilo har tyvärr dragit på sig skador och därför har Carvajal fått spela i princip varje match även under denna säsongen. Men Real Madrid kan tappa 23-åringen tillbaka till Bundesliga.

Bayern München är intresserade

Enligt spanska tidningen AS uppges Bayern München förbereda ett bud på Carvajal. Den spanska landslagsmannen kan kosta upp till 290 miljoner kronor att köpa loss för Bayern. Först måste man troligtvis göra sig av med Rafinha om Carvajal skulle få plats i deras trupp.

Carvajal gjorde 32 matcher i Leverkusen säsongen 2012/2013 och gjorde 1 mål. Han har även gjort fem landskamper för Spanien.

Tidigare har Real Madrid också börjat jaga Eden Hazard men även inlett kontraktsförhandlingar med Keylor Navas.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply