Marko Grujic bekräftar intresse från Chelsea – som kan värva Amadou Diawara

Supertalangen bekräftar Chelseas intresse – medan klubben kan värva Serie A-ynglingen

Chelsea har uppgetts jaga Marko Grujic, som bekräftar klubbens intresse för honom. Samtidigt uppges Chelsea vara i förarsätet i jakten på en annan supertalang, nämligen Bolognas Amadou Diawara.

Chelsea har haft en blytung start på säsongen, då förlusterna har radats upp en efter en i ligan, något som José Mourinho och hans mannar inte är bekanta vid sedan tidigare. Då förväntas man rusta upp ordentligt i januari, samtidigt som flera spelare kan ha gjort sitt i klubben. Diego Costa uppges kunna lämna för Barcelona samtidigt som Radamel Falcao kan skickas tillbaka till AS Monaco.

Marko Grujic: ”Chelsea vill ha mig”

En spelare som uppges kunna ansluta är Röda Stjärnans mittfältstalang Marko Grujic. Han har även placerats i Inter och Manchester United, men nu bekräftar spelaren själv London-klubbens intresse. Det ska vara en eventuellt framtida lagkamrat som ska ha avslöjat det för honom.

Nemanja Matic är en vän, har är serb och han har varit i Chelsea i över ett år. Han säger att de vill ha mig, säger Grujic enligt Daily Mail.

Förutom Matic finns det en annan serb i Chelsea, nämligen vice-kaptenen Branislav Ivanovic. Han ryktas dock kunna lämna klubben för tidigare nämnda Inter efter en svag inledning på sin säsong i Chelsea.

Chelsea kan värva Amadou Diawara

Ett annat hett löfte som uppges kunna ansluta till just Chelsea är Bolognas omtalade talang Amadou Diawara. Han är en defensiv mittfältare som är resolut i tacklingarna, och han uppges kunna värvas in för att täcka upp för den tidigare nämnda Matic som spelar som defensiv mittfältare för Chelsea.

Enligt Gianluca di Marzio ska Chelsea vara klubben som ligger bäst till i jakten på 18-åringen från Guinea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply