John Obi Mikel kan lämna Chelsea

John Obi Mikel kan lämna Chelsea

Erkänner att han kan byta klubb i sommar

Enligt Daily Mirror har John Obi Mikel erkänt att han kan lämna Chelsea i sommar.

John Obi Mikel har spelat för Chelsea sedan 2006. Efter tio år på Stamford Bridge verkar det nu som att nigerianen kan vara på väg att lämna den engelska storklubben. Det har tidigare ryktats om att John Obi Mikel är på väg till Kina, där den specifika klubben sades vara Shanghai SIPG. Nu verkar det som att en potentiell flytt för nigerianen från Chelsea kan vara möjlig. Det erkänner spelaren själv, uppger Daily Mirror.

– Jag har en säsong kvar med Chelsea, men när den här säsongen är slut kommer vi sätta oss ner och lösa det som behöver lösas. Om det betyder att jag lämnar så är det okej med mig. Om det betyder att jag stannar måste det innebära att jag kommer att få spela här, för jag vill inte sitta på bänken som jag gjorde tidigare, säger Mikel till Daily Mirror.

– Det är ingen trevlig situation. Speciellt när du har barn så gör du vad du kan för att få spela. Var jag än hamnar så vill jag komma till ett ställe där jag får regelbunden speltid.

I och med de ständiga ryktena om att Antonio Conte kommer att presenteras av Chelsea inom kort så är det osäkert om regelbunden speltid kommer att erbjudas till Mikel på Stamford BridgeConte sägs vilja ta in ett antal nya mittfältare, bland annat har det ryktats om att han vill värva Arturo Vidal och att Chelsea trappar upp jakten på Paul Pogba.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply