bet365

Hazard: ”Vi kunde gjort fler mål mot Arsenal – ville spara några till nästa vecka”

Hazard: "Vi kunde gjort fler mål mot Arsenal - ville spara några till nästa vecka"
bet365

Ligaledarna om derbyvinsten över Arsenal

Chelseas Eden Hazard kommenterade Londonklubbens bekväma vinst över grannarna och derbyrivalerna Arsenal och menade på att de valde att inte göra fler mål, för att spara sig till nästa veckas match.

Under lördagsförmiddagen var surret stort i London, då Chelsea och Arsenal ställde upp sig mot varandra för att mötas i ett hett Londonderby. Chelsea, som då fortfarande låg etta, och Arsenal, som innehade tredjeplatsen bakom ännu en Londonrival, Tottenham, hade båda extremt mycket att kämpa för. Chelsea hade en chans att dra ifrån ännu mer medans Arsenal hade en chans att kunna knappa in på grannarna. Dock var det Chelsea som drog det längsta strået och efter 90 spelade minuter hade Stamford Bridge-laget tagit hem en komfortabel vinst. Det hela slutade 3-1 till Blues, någonting som Chelseas stjärnytter Eden Hazard var väldigt nöjd över.

Den belgiske mittfältaren hade, tillsammans med övriga laget, ett mycket tungt år förra året då klubben slutade på en 10:e plats och Hazard själv enbart gjorde två mål på hela säsongen. Nu har belgaren redan dunkat in 10 stycken baljor, varav ett kom emot Arsenal, och menar på att Chelsea hade kunnat göra ännu fler mål mot Arsenal ifall de ville.

– Det har varit en fantastisk dag, vi alla njöt av den. Fansen var fantastiska. 3-1 är ett bra resultat för oss och klyftan är större nu vilket är bra. Vi vill stanna där (i toppen av tabellen) för evigt och vi gillar det, sade Hazard via Metro.

– Vi hade kunnat göra två eller tre mål till men vi sparade det för nästa match tror jag. Vi förtjänade att vinna.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply