Uppgifter: Juve närmar sig Alexandre Lacazette

bet365
Uppgifter: Juve närmar sig Alexandre Lacazette

Anfallaren redo för nya utmaningar

Enligt uppgifter så skall de italienska, femfaldiga mästarna Juventus vara väldigt intresserade av Alexandre Lacazette och kan överväga att lägga in ett bud på anfallaren till sommaren, i ett försök att ytterligare förstärka sina anfallsmöjligheter.

Lyons anfallsstjärna Alexandre Lacazette är mycket populär och har länge varit ett hett byte på transfermarkanden. Tidigare har fram för allt Paris Saint-Germain och Arsenal varit intresserade, men Londonklubben har inte haft den budget som krävdes för att kunna värva in fransmannen och anfallaren har varit nöjd med att stanna i Lyon. Men nu har fransmannen gett ett uttalande för Canal Plus om att han kan se sig själv gå vidare.

– Jag tror det har kommit, det rätta ögonblicket, sade anfallaren till kanalen.

– Jag tror att den här sommaren kommer att vara den rätta tiden för ett miljöombyte och för att upptäcka någonting annat, alltid med idén att fortsätta framåt och utvecklas. Jag kommer att fortsätta jobba med hoppet att goda möjligheter kommer att komma den här sommaren, avslutade Lacazette.

 

Enligt uppgifter till Football-Italia skall de italienska, femfaldiga Scudetto-vinnarna Juventus vara intresserade av att värva anfallaren, som är i en otrolig målform. Lyon, för närvarande på en fjärdeplats i franska Ligue 1, ligger där mycket tack vare Lacazette, som är i en otrolig målform. Den franske anfallaren gjorde förra säsongen 21 mål för Lyon, och är redan nu väldigt nära att gå om de siffrorna, med 18 gjorda mål redan under årets pågående kampanj. Även Barcelona har tidigare varit intresserade av att värva anfallaren, som har öppnat för en flytt till katalanerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply