Fabregas: Jag vill stanna i Chelsea

bet365

Stjärnans egna utspel – vill hjälpa klubben till PL-titeln

Cesc Fabregas har ryktats bort från Stamford Bridge under säsongen. Nu säger han dock själv att han vill stanna i klubben.
– Jag trivs och vill hjälpa Chelsea att nå högre höjder, säger 29-åringen enligt engelska Sky Sports.

Det har blivit mindre och mindre speltid för den förre Barcelona-stjärnan. Han anslöt sig till Premier League-klubben sommaren 2014 som en av de större stjärnorna på mittfältet, men med den nye tränaren Andrea Conte har det blivit mer tid på bänken för den spanske landslagsmannen.

Under den gångna säsongen har Fabregas spelar 13 av 22 matcher i Premier League då italienaren Contes taktiska filosofi gör att spanjoren ibland får kliva åt sidan. Ofta får mittfältaren, som är en av de som tjänar mest, lämna plats åt den belgiske superstjärnan Hazard.

Vill inte lämna

Det har lett till att många tror att Fabregas kommer lämna London-laget till sommaren. Uppgifter har placerat honom i Serie A, här senast Roma, men även Juventus och Milan har uppgetts visa intresse för världsmästaren från 2010.

Nu säger dock spelaren själv – enligt uppgifter till Sky Sports – att han vill stanna i klubben.

– Jag spelar fotboll för att vinna och njuta, det vill jag göra med Chelsea. Jag har kontrakt här och trivs bra. Mitt mål är att stanna i klubben, säger Fabregas.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply