Jese lämnar PSG – för Middlesbrough

Förre Real-talangen kan gå till Premier League

Den före detta stortalangen från Real Madrid, Jese, kan vara på väg att lämna Paris Saint-German. Antingen kommer han – enligt engelsk media –  att gå på lån till den spanska klubben Las Palmas, eller söka sig vidare till de engelska öarna. 

Jese Rodriguez Ruiz, eller bara Jese, sågs under säsongen 2013/14 som den kanske största talangen i Real Madrid. Han fick som 19 och 20-åring spela ordinarie a-lagsfotboll i ett av världens bästa lag, och gjorde det dessutom bra.

Men så kom skadan. Den var såpass allvarlig att den höll stortalangen borta från spel i flera månader, och när han kom tillbaka var det svårt att ta sig tillbaka på samma nivå. Spanjoren tillhörde länge Real Madrids b-lag, Real Madrid Castilla, innan han inför den här säsongen köptes han av Paris Saint-German, med möjligheten till en bra lön.

Kan lämna efter ett halvår

Nu kan han dock komma att lämna klubben, åtminstone tillfälligt, eftersom supertalangen Goncalo Guedes anslöt sig till klubben nyligen. Den portugisiske yttern kommer med största sannolikhet att konkurrera bort Jese, vilket gör att han just nu letar efter en ny klubbadress.

Spanska Marca rapporterade om att Las Palmas var på väg att ta in honom på lån, men enligt engelska Sky Sports var de bara beredda att betala 20% av mittfältarens lön. Enligt samma källa är då bottenlagen och nykomlingen i Premier League, Middlesbrough, beredda att betala hela spanjorens lön för ett lån resten av säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365