bet365

Chelsea jagar Florinel Coman

Chelsea jagar Florinel Coman

Ryktas vara nya Mbappé

Chelsea uppges vara mycket intresserade av Steaua Bukarests unge men mycket lovande vänsterytter Florinel Coman, som enligt ryktena skall vara den nye Kylian Mbappé.

Chelsea har inlett årets Premier League-säsong stadigt och ligger för närvarande på en tredjeplats i ligan. De gjorde en del starka värvningar i somras och värvade bland annat in Alvaro Morata från Real Madrid, och har också sålt spelare likt Diego Costa tillbaka till Atlético Madrid.

Nu ryktas Londonklubben ha ögonen på en annan mycket lovande spelare, nämligen Florinel Coman från Steaua Bukarest. Enligt uppgifter från Metro skall den blott 19-årige yttermittfältaren vara av stort intresse för Chelsea.

Coman är sedd som en mycket stor talang av sin klubb, som köpte honom för 2 miljoner pund tidigare i somras. Men den rumänska klubben har snabbt insett hur värdefull Coman är och har redan sett till att lägga in en utköpsklausul i Comans kontrakt på 88 miljoner pund.

Coman har liknats med Paris Saint-Germains unge stjärna Kylian Mbappé, och Chelsea sägs vara mycket fascinerade. Men de tros inte heller hosta upp den typen av pengar för den rumänske tonåringen än.

Chelseas tekniske direktör, Michael Emenalo, skall ha varit i Rumänien förra veckan för att kolla in Coman och se honom i aktion.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply