Uppgifter: Kevin Gameiro kan lämna Atletico i januari

Uppgifter- Kevin Gameiro kan lämna Atletico i januari

Atletico närmar sig försäljning av Gameiro

Enligt uppgifter kommer anfallaren inte fortsätta sin karriär i den spanska huvudstadsklubben och kommer med största sannolikhet lämna redan under det kommande transferfönstret.

Under lördagskvällen gästade Atlético Madrid regionalkonkurrenterna Leganés i en match som slutade mållöst. En spelare som inte fick någon speltid trots målbristen var Kevin Gameiro som endast fått spela 27 minuter denna säsong. Fransmannen som opererades i somras är tillbaka från sin skada men trots det har det blivit väldigt sparsamt med speltid. Nu pekar det mesta på att anfallaren kommer lämna Atlético under transferfönstret i vinter och det finns flera klubbar som är ute efter spelarens tjänster.

Enligt Mundo Deportivo ska Everton och Tottenham vara på jakt efter 30-åringen som tidigare representerat klubbar som Paris Saint-Germain och Sevilla innan han flyttade till Los Colchoneros.

Uppgifter: Kevin Gameiro kan lämna Atletico i januari

Klubben inte nöjda med Gameiro

Det är inte bara på grund av den spelmässiga biten som Kevin Gameiro inte fått någon betydande speltid denna säsong. Från Atleticos håll ska man även vara besvikna på fransmannen efter en incident som skett under sommaren. Gameiro som var skadad under avslutningen av La Liga 2016/2017 åkte nämligen på semester och meddelade när han kom tillbaka att han ville operera sig, något som inte alls gillats av varken klubbledning eller lagets tränare Diego Pablo Simeone.

SE ÄVEN: Världens dyraste fotbollsspelare

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply