Uppgifter: Carlo Ancelotti kan ta över Arsenal

Uppgifter Carlo Ancelotti kan ta över Arsenal

Efter att ha fått sparken från Bayern

Carlo Ancelotti, som tidigare i veckan fick sparken från sitt jobb som tränare för Bayern München, ryktas vara intresserad av att ersätta Arsene Wenger i Arsenal efter säsongens slut.

Det stod tidigare i veckan klart att den italienske tränaren Carlo Ancelotti fick sparken från Bayern München, efter en väldigt tveksam insats från Bayern mot Paris Saint-Germain, där de förlorade 3-0. Det var droppen som fick bägaren att rinna över och Bayerns ledning valde att avskeda tränaren.

Ancelotti har nu gått ut och sagt att han inte kommer att ansluta till en ny klubb förrens till sommaren, och italienaren sägs vara beredd på att resa under resten av säsongen och ta det lugnt, men enligt Metro är han väldigt intresserad av att ersätta Arsene Wenger i Arsenal. Rapporterna menar på att tränarpositionen är det enda som kan få tränaren att ändra sina planer. Han har även kopplats ihop med en återkomst till Milan, och West Ham sägs vara väldigt intresserade av tränarens tjänster, men Ancelotti ser ut att ha siktet inställt på Londonklubben.

58-åringen har tidigare tränat klubbar som Juventus, Milan, Chelsea, PSG och Real Madrid, och nu ser en återkomst till Premier League inte alltför otrolig ut för Ancelotti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply