bet365

Asmir Begovic planerar flytt från Chelsea

Asmir Begovic vill lämna Stamford Bridge

Enligt uppgifter i engelsk media vill Chelseas bosniska målvakt Asmir Begovic lämna klubben efter att inte ha lyckats ta en plats i startelvan.

Asmir Begovic vill lämna Stamford Bridge och Chelsea efter endast en säsong i klubben. Bosniern kom inför säsongen till den engelska huvudstadsklubben men har inte lyckats ta en startplats och sägs nu vilja hitta en ny klubb. Målvakten har gjort 20 matcher för The Blues men har fått stå vid sidan när Thibaut Courtois varit frisk vilket Begovic inte varit nöjd med.  Redan under inledningen av säsongen drog Courtois på sig en otäck skada vilket tvingade honom till operation och vila från spel under en längre tid. Det gjorde att den före detta Stoke-målvakten istället fick chansen mellan stolparna, vilket inte har gått lika bra som man hoppats på.

Enligt rapporter vill Begovic nu lämna klubben och har meddelat sin representant att gå ut på jakt efter en ny destination för målvakten som fyller 29 år i sommar.

En av flera som kan lämna

Det är inte bara Asmir Begovic som sägs vara på väg bort från klubben. Tidigare har även Thibaut CourtoisEden Hazard och Diego Costa pekats ut som de spelare som Roman Abramovich vill göra sig av med. Den stora anledningen sägs vara spelarnas attityd, något vi fick se under Jose Mourinhos sista halvår i klubben.

Atlético Madrids president bekräftade under natten till torsdag att man pratar med Diego Costa samtidigt som medier i England och Spanien menar att Eden Hazard lämnar Chelsea för Real Madrid

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply