Eden Hazard lämnar Chelsea för Real Madrid?

bet365

Zinedine Zidane vill värva Eden Hazard

Zinedine Zidane är klar som ny tränare i Real Madrid. Enligt uppgifter ska fransmannen redan ha spanat in möjliga värvningar, där Eden Hazard ska stå högst upp på önskelistan.

Eden Hazard utsågs förra säsongen till Premier Leagues bäste spelare när Chelsea kammade hem ligatiteln. Under hösten har inget varit sig likt. Belgaren har inte producerat ett enda mål i ligan än så länge, och drömmen om att nå Europaspel nästa säsong är långt borta. Nu kan 24-åringen lämna Londonklubben för spel i Real Madrid, där Zinedine Zidane står klar som ny tränare.

Försökte övertala Real Madrid

Zidane har tidigare sagt att han beundrar Hazards kvalitéer starkt. När mittfältaren lämnade Lille år 2012 försökte fransmannen övertala Real att värva honom, men istället blev det en flytt till Chelsea.

– Jag har inga tvivel om att han(Eden Hazard) kommer att vara bäst efter Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. Hazard är min favoritspelare. Det är spektakulärt att se honom spela. Om jag vill se honom gå till Real Madrid? Jag älskar den spelaren, det är det enda jag kan säga, har tränaren tidigare sagt enligt Metro.

Känslorna ska vara besvarade från spelarens sida. Tidigare i hans karriär har han sagt att Zidane var hans stora idol som ung och att hans dröm var att få spela på Santiago Bernabeu.

Gör plats åt nyförvärv

Det är The Sun som nu skriver att den nye Realtränaren nu ska vara redo att göra plats både ekonomiskt och spelmässigt för att locka till sig Hazard. Främst handlar det om en försäljning av Gareth Bale till Manchester United, där engelsmännen förberett ett bud värt 75 miljoner pund, motsvarande 933 miljoner kronor.

En annan spelare som kan få lämna är Isco, som haft en tung höst under Rafael Benitez ledning i La Liga-klubben. Manchester City, Juventus och Chelsea ska alla ha visat intresse för spanjorens tjänster. Det sistnämnda alternativet verkar rimligast, där en bytesaffär hade kunnat ske mellan klubbarna.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply