bet365

Antonio Conte inte intresserad av Arsenal-rekord

Antonio Conte inte intresserad av Arsenal-rekord

Fokuserar enbart på att vinna

Det har gått som på räls för Antonio Contes Chelsea på sistone, då Stamford Bridge-laget nu vunnit sin nionde raka seger efter dagens 1-0 vinst mot West Bromwich på Londonklubbens hemmaarena.

Antonio Conte och hans Chelsea har presterat mycket bra på senare tid och är i riktigt god form. Det blåa Londonlaget tog under dagen sin nionde raka vinst i Premier League och fortsätter att hålla ledningen i den engelska högstadivisionen, när vi kommer in i den hektiska julperioden, då många av Europas toppligor tar en paus medans den engelska ligan fortsätter att spela som vanligt, trots jul och nyår. Stamford Bridge-klubben har goda förutsättningar att fortsätta, med ett lag som är i toppform, och i och med den nionde vinsten klättrar de ett steg närmare Arsenals vinstrekord. Den rivaliserande Londonklubben håller rekordet för flest vinster i rad, på hela 14 stycken, och som det ser ut nu kan Conte och hans Chelsea tangera eller till och med slå rekordet, men det är ingenting som den italienske tränaren tänker på.

– Jag är intresserad av att fortsätta vinna. Jag är inte intresserad av rekord, sade tränaren via Metro.

– Jag är nöjd, ännu en nolla hållen. Det var en tuff match, men vi visste detta. Det var inte lätt men de visade stark karaktär och motivation till att vinna matchen. Costa visar en enorm passion, han är en fantastisk spelare men han kan bli bättre, avslutade Conte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply