Uppgifter: Mario Balotelli kan lämna Nice

bet365
Uppgifter: Mario Balotelli kan lämna Nice

Har inlett en kanonsäsong

Den före detta Liverpool- och Milan-anfallaren Mario Balotelli har fått ta emot mycket kritik tidigare men har fötts på nytt i franska OGC Nice, där anfallaren redan gjort sju mål på 10 matcher.

I somras valde Mario Balotelli att lämna Premier League-klubben Liverpool, där han spenderat ett antal säsonger utan att lyckas särdeles bra. Det har varit kämpigt för anfallaren, som enbart fick till sju stycken fullträffar på två säsonger, då han tillbringade ett år i Liverpool och ett utlånad till sin gamla klubb AC Milan. Han återvände till Italien i förhoppning om att komma tillbaka till målform, dessvärre utan någon större framgång. Balotelli ville lämna den engelska klubben och fick i somras således gå gratis och Ligue 1-klubben OGC Nice snappade upp anfallaren.

Den franska klubben har fått något av ett rykte om sig, då de har lyckats återuppliva ett antal karriärer på senare tid, bland annat Hatem Ben Arfa, som efter Nice värvades av de franska mästarna Paris Saint-Germain. Även Balotelli har gjort bra ifrån sig, och har på enbart 10 matcher redan gjort sju mål, och är en stor anledning till att klubben för närvarande leder Ligue 1. Klubbens president Jean-Pierre Rivere menar dock på att det kommer vara svårt att hålla i anfallaren, som enbart har ett kontrakt på ett år och därmed kommer kunna lämna gratis till sommaren igen.

– Det finns kanske en liten chans att behålla honom, men den chansen är mycket liten så vi får se vad som händer, sade Rivere till franska Telefoot.

– Du vet vad situationen är när du gör kontrakt för en säsong, det var samma sak med Hatem.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365