Uppgifter: Van Persie vill stanna i Manchester United

Holländaren sägs acceptera att Wayne Rooney går före i anfallet

Rapporter har under våren uppgett att Robin van Persie, med ett år kvar på kontraktet, kan lämna efter säsongen. Nu hävdar dock Daily Mail att stjärnan själv är inställd på att stanna.

Den holländske anfallsstjärnan Robin van Persie har en halvdan säsong bakom sig med The Red Devils. Diverse skadebekymmer har hämmat anfallaren från att spela kontinuerligt säsongen igenom, vilket resulterat i blott 25 matcher och tio mål från den forne Arsenal-spelaren.

Kontraktet löper ut nästa sommar

Och med ett kontrakt som löper ut efter nästa säsong, samtidigt som Louis van Gaal är ute efter en ny anfallsstjärna samt Wayne Rooney som lagkapten, har Robin van Persies framtid varit ett stort frågetecken. Nu kommer dock uppgifter som talar för att den holländske målgöraren blir kvar på Old Trafford trots allt.

RvP vill stanna i klubben

Daily Mail skriver på tisdagen att 31-åringen ska vara inställd på att stanna i Manchester United kontraktstiden ut – om han får tillräckligt med speltid. Anfallaren själv ska trivs väldigt bra i Manchester och spelarens barn går samtidigt i skola i Cheshire.
En källa ska till den brittiska tabloiden sagt att; ”Robin har ingen brådska att lämna. Han tror fortfarande att han kan åstadkomma saker och bidra på Old Trafford”.

Den holländske stjärnan var tillbaka efter sin axelskada i matchen mot Everton och ligger bra till för en startplats i den kommande matchen mot West Bromwich i helgen. Han väntas där gå före colombianen Radamel Falcao som inte gjorde något större avtryck under sina 45 minuter på Goodison Park. Därtill inväntar Wayne Rooney resultatet av testerna på knät som han fick en smäll på under matchen.

Värderas till 25 miljoner euro

Enligt Transfermarkt.de värderas holländaren idag till 25 miljoner euro. Han har spelat för Manchester United sedan sommaren 2012, då han köptes in från Arsenal, och vann under sin första säsong i The Red Devils ligatiteln. Han har även representerat Feyenoord i sin fotbollskarriär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365