Källan: ”Edinson Cavani vill lämna PSG”

Juventus, Atlético Madrid och Manchester United sägs vara intresserade

Den franska tabloiden Le Parisien kommer på tisdagen med intressanta citat från, vad som sägs vara en person från spelarens omgivning, som slår fast att Edinson Cavani förmodligen lämnar PSG.

Uppgifter fortsätter att hagla gällande den uruguayske landslagsmannen Edinson Cavani. Målskytten har under våren länkats ihop dels med Juventus, dels med spanska Atlético Madrid, men även Premier League-klubben Manchester United. Uppgifter har till och med hävdat att spelaren har en överenskommelse på plats med den förstnämnda klubben, beroende på vad som sker med Paul Pogba.

”Han måste konsekvent spela centralt”

Nu kommer den franska tabloiden Le Parisien med uppgifter som stärker de tidigare uppgifterna gällande ett avsked från Paris Saint-Germain. Den franska tidningen förmedlar nämligen på tisdagen citat som enligt dem kommer från en person i spelarens omgivning. Och denna givetvis anonyma person, slår där fast att stjärnan kommer att lämna efter säsongen.
– Edinson förstår att får lagets bästa intresse ska han ska spela ute på bredden. Han har gjort det i två år nu, men det säger inte att situationen passar honom. Han spelar bara i mitten av anfallet, hans föredragna position, när Ibrahimovic är borta. Han måste konsekvent spela i den positionen till fullo för att få ut de kvaliteter som gjorde honom till skyttekung i italienska ligan, säger källan till Le Parisien.
– Det finns inget sätt som gör att Edinson kommer att spendera ytterligare en säsong med PSG om inte den sportsliga situationen förändras.

23 mål den här säsongen

Den numera 28-årige anfallsstjärnan har spelat för Paris Saint-Germain sedan sommaren 2013 då han köptes loss från Napoli för 64,5 miljoner euro, enligt Transfermarkt.de. Samma källa hävdar att anfallaren idag värderas till 50 miljoner euro.

Det har hittills blivit totalt 23 mål för uruguayaren i den franska storklubben den här säsongen, där sex av dessa är i Champions League samt elva i ligaspelet.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply