”Inters manager i kontakt med Dybala”

Roberto Mancini uppges ha pratat med spelaren om ”projektet”

Dagens rapporter från italienska tabloiden Gazzetta dello Sport hävdar att managern Roberto Mancini pratat med spelaren Paulo Dybala själv för att övertyga honom om Inters projekt.

Den argentinske anfallsstjärnan Paulo Dybala, 21, har slagit igenom med dunder och brak den här säsongen och Palermos president Maurizio Zamparini räknar med att spelaren kommer att lämna i sommar. En prislapp befaras ligga på anfallaren värd 40 miljoner euro och klubbar som Juventus, Arsenal, Inter och Paris Saint-Germain sägs vara intresserade.

Telefonkontakt mellan Mancini och Dybala

Nu kommer uppgifter från den italienska tabloiden Gazzetta dello Sport som rapporterar gällande senaste nytt från Inters sida i slaget om argentinaren. Enligt tidningen ska nämligen Roberto Mancini nu tagit kontakt med spelaren över telefon för att själv försöka övertyga honom om att bli en del av Nerazzurris projekt, istället för att välja spel för en annan storklubb som kan erbjuda spel i Champions League.

Den 21-årige anfallsstjärnan har den här säsongen mäktat med 13 mål på sina 31 ligamatcher i Serie A och står under kontrakt med Palermo till och med sommaren 2016.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365