Uppgifter: Detaljer skiljer Watford och Kieran Gibbs

Uppgifter- Detaljer skiljer Watford och Kieran Gibbs

Kieran Gibbs på väg till Watford

Enligt brittisk media har Watford kommit överens med Arsenal om en värvning av ytterbacken som spelat för Gunners sen han var 15 år.

Kieran Gibbs ser ut att ha gjort sin sista match i Arsenals rödvita tröja. Försvararen kom till den engelska huvudstadsklubben redan i tonåren och debuterade i A-laget som 18-åring, nu ska han endast vara detaljer från att lämna för spel på annat håll.

Det är tv-kanalen Sky Sports som kommer med uppgifter om att Watford och Arsenal är överens om en övergång för spelaren. Detaljer ska endast kvarstå när det gäller det personliga kontraktet för Kieran Gibbs innan han flyttar drygt en timme norr om London.

Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med nästa sommar, något som gör att Arsenal väljer att sälja honom under det pågående transferfönstret.

SE ÄVEN: Arsenal löner 2017

Uppgifter Detaljer skiljer Watford och Kieran Gibbs

Kan även sälja Danny  Welbeck

Tidigare under sommaren talades det om att Everton var intresserade Olivier Giroud. I slutändan misslyckades Merseysideklubben med att plocka in fransmannen. Nu riktar de mörkblå sina blickar mot en annan Arsenalforward. Everton jagar Danny Welbeck, rapporterar Daily Mirror.

Trots att Everton har värvat in två anfallare under sommaren (Wayne Rooney och Sandro Ramírez) är klubben sugen på att plocka in en tredje spelare på positionen. Allt för att fylla luckan efter Romelu Lukaku, som numera tillhör Manchester United. I den processen har klubbledningen på Goodison Park börjat arbeta för att locka Welbeck till föreningen.

Samtidigt uppges det att Welbeck själv är positivt inställd till en Everton-flytt. 26-åringen är en stor beundrare av Ronald Koeman, lagets tränare. Dessutom skulle anfallaren gärna återförenas med Rooney, som han spelade tillsammans med under sin tid i Manchester United.

Uppgifter- Detaljer skiljer Watford och Kieran Gibbs
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider! Du hittar även allt om svensk tv tid, svensk tv sändning om fighten!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply