Officiellt: Barcelona värvar Ousmane Dembélé

Officiellt- Barcelona värvar Ousmane Dembélé

Dembélé klar för Barcelona

På fredagskvällen står det klart att spelaren lämnar Borussia Dortmund för spel i Barcelona. Detta efter en längre tids spekulationer och rykten.

Fransmannen Ousmane Dembélé lämnar Borussia Dortmund för spel hos de spanska giganterna FC Barcelona, det står klart under fredagskvällen. Spelaren som under de senaste veckorna rest hem till Frankrike och vägrat träna med den tyska storklubben får tillslut som han ville och skriver på ett femårskontrakt med sin nya klubb.

Barcelona betalar 105 miljoner euro för spelaren plus 45 miljoner i eventuella bonusar och Dembélé får en utköpsklausul på 400 miljoner euro.

Dembélé kommer genomgå den obligatoriska läkarundersökningen samt presenteras på måndag.

Officiellt- Barcelona värvar Ousmane Dembélé

Coutinho allt längre bort

En spelare som dock inte ser ut att vara på väg till den spanska storklubben är Coutinho. Liverpool ser fortfarande inte ut att ha några vidare planer på att släppa spelaren, detta trots att det kommit in bud på drygt 150 miljoner euro. Spelaren skälvs sägs vilja lämna Anfield under den kommande veckan men det är Liverpool som har det sista ordet i affären.

Samtidigt som Coutinho ser ut att stanna i Liverpool har Barcelona börjat blicka åt andra håll. Man ska bland annat ha visat intresse för Ángel di Maria i Paris Saint-Germain. Dock ska fransmännen inte vara speciellt intresserade av att släppa spelaren som är en av fixstjärnorna i laget.

Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply