Liverpool jagar ersättare till Coutinho – Renato Sanches

Liverpool jagar ersättare till Coutinho - Renato Sanches

Liverpool har bestämt ersättare för Coutinho – om han lämnar

Det återstår endast några dagar av transferfönstret och var Philippe Coutinho spelar sin fotboll resten av säsongen är ännu inte helt bestämt. Nu kommer rapporter om att Liverpool börjat leta efter ersättare, om brasilianaren skulle lämna Anfield i sommar.

Transferkarusellen fortsätter och med drygt sex dagar kvar på övergångsfönstret är det ännu inte klart om Philippe Coutinho lämnar Liverpool eller om han fortsätter på Anfield även säsongen 2017/2018. Barcelona sägs vara väldigt benägna över att värva mittfältaren men trots att man kommit med bud på drygt 150 miljoner euro ska Liverpool inte vara speciellt att släppa sin storstjärna. The Reds sägs dock ha börjat vända blickarna mot en eventuell ersättare till Coutinho om spelaren tillslut skulle lämna Merseyside-klubben den kommande veckan och enligt italiensk press sägs man vilja värva in Renato Sanches som ersättare.

TIPS: Istället för att köpa PPV för 499kr. Sätt in 500 kr så får du spela för 1000 kr + se Mayweather vs McGregor direkt på Viaplay =>

Det är den italienska tidningen Gazzetta dello Sport som rapporterar att portugisen kan vara på väg att packa väskorna för spel i Premier League. Sanches var en av de mest tongivande spelarna i Portugals guld i EM 2016 men efter en misslyckad sejour i Bayern München där han inte lyckats ta en startplats ser han nu ut att lämna. Spelaren ska inte vara nöjd med att sitta på bänken under Carlo Ancelotti och efter att tillslut ha tackat nej till en flytt till AC Milan tyder det mesta på att Renato Sanches kommer dra på sig den röda tröjan i sommar, detta om Coutinho lämnar.

Liverpool jagar ersättare till Coutinho - Renato Sanches

Coutinhos vilja att flytta blir allt mer påtaglig

Liverpool sägs inte vara speciellt intresserade av att sälja Coutinho, brassen själv sägs dock vilja lämna. Enligt uppgifter till spanska MARCA ska spelaren själv ha bett om att inte skrivas in i Liverpools trupp till Champions League 2021/2022, detta för att kunna spela i turneringen vid en flytt till Barcelona.

Liverpool jagar ersättare till Coutinho - Renato Sanches
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider! Du hittar även allt om svensk tv tid, svensk tv sändning om fighten!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply