Uppgifter: Arsenal förbereder monsterbud på oprövad duo

Uppgifter: Arsenal förbereder monsterbud på oprövad duo
bet365

Skall ersätta Mesut Özil och Alexis Sanchez

Arsenal skall enligt rapporter vara intresserade av att ersätta Alexis Sanchez och Mesut Özil med två unga och oprövade stjärnor, Yacine Brahimi från FC Porto och Max Meyer från FC Schalke 04.

Arsenal står inför en hel del förändringar, då klubben inte har gjort bra ifrån sig den senaste tiden och för närvarande ligger på en sjundeplats i Premier League. Många supportrar vill ha ut klubbens tränare Arsene Wenger, som efter 21 år i klubben nu kan lämna. Därtill sägs Arsenals stjärnor Alexis Sanchez och Mesut Özil kunna lämna laget till sommaren, då de inte sägs vara nöjda med sina nuvarande löner.

Vilka som sägs kunna ersätta de båda stjärnorna har länge varit väldigt oklart, och ännu står ingenting klart, men två namn ryktas vara väldigt aktuella för tillfället. Det handlar om FC Portos Yacine Brahimi och FC Schalke 04:s Max Meyer skriver mediet Metro. De båda stjärnorna är ännu hyffsat oprövade och Brahimi, som är 27, har inte gjort särskilt mycket ljud ifrån sig innan han anlände till Porto, där han har satt snurr på den portugisiska ligan rejält. Inte heller 21-årige Meyer har särskilt mycket konkret med sig, men är en av Schalkes bästa spelare och värderas otroligt högt.

Arsenals scouter har hållit ögonen på de båda spelarna och återvänt med lysande rapporter. Även Liverpool har ögonen på Meyer, då tränare Jürgen Klopp sägs vara en stor beundrare av den 21-årige mittfältaren. Arsenal sägs dock vara beredda på att lägga 50 miljoner pund på duon och säkra deras signaturer.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365