Uppgifter: Arsenal förbereder bud på Juventus Mario Lemina

Uppgifter: Arsenal förbereder bud på Juventus Mario Lemina

Har ögonen på flertalet spelare

Arsenal uppges vara intresserade av flertalet spelare i sommarens transferfönster, däribland Juventus Mario Lemina, den lovande mittfältaren som uppges ha likheter med Manchester Uniteds Paul Pogba. 

Arsenal sägs komma att vara väldigt aktiva under sommarens transferfönster och det går många rykten om diverse spelare som Londonklubben vill värva. Arsenal som nu kommer att behöva kämpa in i det sista för att eventuellt säkra en Champions League-plats till nästa säsong. Som det ser ut kommer tränare Arsene Wenger att stanna ytterligare en säsong, och han sägs vara väldigt intresserad av att värva in nya spelare och fräscha upp på lönelistan.

En av dessa spelare sägs vara Juventus Mario Lemina, detta skriver den engelska tidningen Evening Standard. Lemina har spelat i Juventus sedan 2015, då han kom från Marseille, men har enbart fått starta 15 matcher för klubben. Den 23-årige dynamiske mittfältaren sägs dock vara extremt lovande och uppges ha många likheter med Manchester Uniteds Paul Pogba, som Juventus sålde till England i somras, både vad det gäller fysik och spelstil.

Juventus sägs dock inte vara intresserade av att behålla honom och han kan bli tillgänglig för rätt pris. Arsenal kommer dock att få konkurrens av bland annat Roma och Schalke, som båda också har sina ögon på mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply