Moussa Sissoko – ett hett namn i sommar

Moussa Sissoko - ett hett namn i sommar

Tottenham kan sälja Moussa Sissoko

Enligt spansk media kan spelaren lämna London och rikta blickarna mot La Liga där både Real Madrid och Barcelona ska vara intresserade.

Tottenham har gjort en av sina bästa säsonger under Premier League-eran. Under sin sista säsong på White Hart Lane slutade man på andra plats i ligatabellen och många av de största lagen i Europa riktar blickarna mot det engelska huvudstadslaget för att försöka rycka loss de största stjärnorna. De namn som det ryktas mest om i Spurs är Harry Kane och Dele Alli där både Manchester United och Real Madrid ska vara intresserade. På torsdagsförmiddagen har det dock dykt upp ett nytt namn som kan komma att lämna klubben i sommar, nämligen Moussa Sissoko.

27-åringen har inte haft någon vidare bra säsong under sin första tid sen flytten från Newcastle United och nu kan han komma att lämna efter endast en säsong i klubben. Det är spanska Don Balón som kommer med uppgifterna om att bland lag som Inter, Milan, Everton och Marseille ska vara intresserade av spelaren, men att man ligger i lä då de två spanska giganterna Real Madrid och Barcelona sägs vara intresserade.

Spelaren har för närvarande kontrakt med Tottenham till och med sommaren 2021.

Tottenham vill värva Dani Alves

Spurs kommer vilja värva flertalet namn i sommar. En spelare som Londonklubben sägs ha sina ögon på är Juventus Dani Alves, detta rapporterar Yahoo via Goal. Det sägs att Tottenhams högerback Kyle Walker kommer att lämna klubben till sommaren och efter att ha blivit bortprioriterad i ett antal viktiga matcher har detta skvaller enbart intensifierats. Därtill har storklubbar som Manchester City visat intresse för att värva Walker, och det ser ut som en stor möjlighet att engelsmannen lämnar Tottenhams lönelista till sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply