Liverpools bud på Kylian Mbappe nekat

Liverpool la bud på Mbappe – men Monaco säger nej

Kylian Mbappe är en av de hetaste anfallarna i Europa just nu, och många klubbar jagar honom. En av dessa är Liverpool och Merseyside-klubben ska enligt den spanska tidningen ha lagt ett stort bud på den franske stjärnanfallaren. Dock ska Monaco ha avböjt Premier League-klubbens bud.

Monacos storstjärna Kylian Mpabbe har haft en helt fantastisk säsong. På totalt 43 matcher den här säsongen gjorde 18-åringen 26 mål och 14 assist, vilket gör honom till en av de mest poängglada spelarna i de toppeuropeiska ligorna.

Efter målsuccén har Monaco nu vunnit Ligue 1 för första gången på många år, samtidigt som den franska klubben lyckades med bedriften att ta sig till semifinal. Framgångarna har förstås lett till att de allra största klubbarna nu vill köpa loss honom.

Kan gå till Liverpool – men tackade nej

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Liverpool

Real Madrid, Manchester United och Juventus är tre av de klubbarna som uppges vara närmast en övergång av den 18-årige stortalangen, och blivande superstjärnan. Men nu kommer oväntade uppgifter från den spanska tidningen Marca.

De skriver under morgonen, vilket även har återberättats av Sky Sports, att Liverpool ska ha lagt ett enormt bud på Mpabbe, värt 750 miljoner kronor. Dock ska Monaco ha nekat Liverpool att köpa honom för under en miljard kronor.

Från Liverpool-håll vill man gärna se Mbappe i Premier League. Det då han vet hur man slår engelska lag, efter att ha gett Manchester City ett respass hem i Champions League.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply